Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Saturday, October 15, 2011

Ini lah pesaing-pesaing itu...

Hahaha... tajuk mcm suspen je kan...

Sebenarnya, xde la apa sangat... cuma mcm nk share yang diorg ni la bakal bersaing ngan si Hadif ni lagi-lagi bila nak exam besar ..mcm PMR ke .. SPM ke..atau time nak masuk Universiti nanti....
biasa la..sepupu2 sama umur kan.....ada la competition sket...

Ziyad Aiman
Ini adalah ziyad aiman... sepupu Hadif belah papa... beza usia ziyad dengan hadif dalam 6 bulan kot.. sebab masa niza pangku ziyad ni, hadif dah 8 bulan dalam perut....

Afiq Aiman

ini lagi sorg.. afiq aiman... haih..  dua-dua ada nama aiman eh...tak tau la kot nama aiman memang glamer musim tu... beza usia aiman ngan Hadif dalam 6 bulan kalau tak silap ....

haa..... dah nampak muka pesaing-pesaing kan ....

So,di bawah ni ialah muka juara..

Juara dalam bab-bab mengamuk, berebut barang dan sewaktu dengannya ...
 memang pasti akan kalah peserta-peserta di atas ni... huahuahuaaa...

Hadif umo 7 bulan...

Hadif umo 7 bulan jugak ....

 Hadif setahun 4 bulan ...

Hadif sekarang ni.... 2 tahun 10 bulan ....

.....................................

mama selalu pesan kat Hadif tiap-tiap malam.. jadi anak yang soleh..mendengar kata dan mendoakan kebahagiaan ibu bapa dunia akhirat ...




No comments:

Post a Comment