Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Monday, September 19, 2011

Owh braces..

Braces..Info braces

History pemakaian braces ni bermula bila niza nak tampal gigi geraham yg berlubang nih... 
Then,lepas jumpa dentist utk kasi setel gigi berlubang ni.. mulut ni lak ringan bertanya... 

gedebuk gedebak..

Jadi...dengan rasminya pada awal Januari yang lalu..niza memakai la menda alah besi ni kat gigi 

***
niza (kiri) sebelum memakai braces - actually,xde la obvious sgt gigi ku x elok... cuma dia agak kedepan sikit..
-- sian lak anak aku terlentok disitu --

ha..fokus kat gigi tue..haha...

***
orait..tu 2 keping gambar yang diambil dlm bulan Dec last year..... (2010)


so, gambo2 kat bawah ni ..pic bila dah ber gigi besi....

 - setelah 2 bulan -
- setelah 7 bulan - 

getah gigi besi ni pun dah berapa kali bertukar kaler, seiring dengan berapa kali appointment untuk gigi ni.. 
yg ingat, masa first time tu..kaler hijau ...
2nd time appointment..doc tukar kaler light green
3rd time appointment..kaler peach
4th appointment.... kaler turqoise   

-_- 

Next entry niza cerita pengalaman bergigi besi lak.... 

LOVE
mamadarwisy

No comments:

Post a Comment