Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Saturday, August 20, 2011

Keputusan Contest Mama Cun!!

Assalam semua... :-)

+++++++++++++++++


Di hari Sabtu yang indah, bersamaan hari yg ke 20 kita berpuasa..niza dengan suka hatinya nak umumkan nama2 pemenang bg contest "Mama Cun Camwhore Dengan Baby Cute"!..

Sebelum tu, niza nak minta maaf banyak2 coz mengambil masa yang lama untuk umumkan nama pemenang2... Minta maaf zahir dan batin ya..:) ..
Jadual harian yg sangat padat, sampai niza tak terjenguk2 blog ni...

+++++++++++++++++

Ok,.back to the contest ni... pemilihan pemenang dilakukan berdasarkan kreativiti mama berposing depan kamera dengan si kecil yg tersayang... so, bagi yang menang, TAHNIAH niza ucapkan... namun yang tidak.. bukan bermakna anda tak cun dan baby pula tak cute,cuma rezeki kali ni berpihak pada org lain ya..

So,Bagi niza,semua mama2 yang join contest ni memang CUN2 + SPORTING2 belaka... + pandai u all posing.. satu hari nnt, niza pon nak belajar posing + belajar mcm mana nak create BLOG yg cantik2 mcm u all semua... anyway, GOOD JOB!!

+++++++++++++++++

So here we go.... The winner for this contest are:-






Congrats to all mommies out there! ...
 niza akan contact thru email untuk dapatkan alamat anda .. :-)

L.O.V.E
mamadarwisy

3 comments:

  1. tqvm niza!!! tq sbb sudi inform via email.me dh send my details just now :)

    ReplyDelete
  2. tq niza sbb sudi pilih sy..skg ngah berpantang kat kampung..da balas email niza...selamat berblog...:)

    ReplyDelete
  3. tq niza pilih kite sebagai pemenang.. terharu sangat, kite dah email detaiks,, nti check ya.. tq2

    ReplyDelete