Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Monday, July 25, 2011

Premium beautiful

Assalamualaikum...

Lama betul niza tak update blog ni ha kan.
Kerja kat opis mmg non-stop... kalau dilayankan,mmg sampai ujung tahun,kerja tetap menimbun2...
So,bila perasaan rindu buat biz ni dtg meluap2,ditambah pula enquiry pasal korset Premium beautiful dtg bertalu2...seharusnya..rezeki yang lebih jgn ditolak..

*********************

Oklah...memandangkan bulan yang mulia,Ramadhan akan menjelang tiba..

maka..bagi sesiapa yang nak cuba merasai pemakaian Premium Beautiful sambil berpuasa adalah sangat2 digalakkan.. Kerana, dengan pemakaian Premium Beautiful itu sendiri dapat memberi kesan yang baik,then..ditambah pula dengan berpuasa..

Ianya sangat2 membantu bagi mendapatkan :
 i) bentuk badan yang menarik ii) berat badan yg ideal iii) kesihatan dalaman yg lebih baik!

Jadi,Ramadhan bakal menjelang tiba dalam seminggu je lagi.. Rebut peluang untuk dapatkan korset anda hari ini. Promosi, harga bagi cash buyer hanya RM1980 sahaja!!!!
(harga asal ialah RM2400).
*terhad kepada 3 pembeli yg pertama*

Bagi yg berminat,boleh Contact Niza : 012-2969 042 atau isi sahaja form dibawah ya.

Thanks!!!

No comments:

Post a Comment