Thursday, June 16, 2011

Impian.. :-)

kita semua ada impian..dan mengharap..impian tu akan menjadi kenyataan lah kan?

...

apa impian niza?..

impian niza sempoi2 je...tak tinggi melangit sangat sebab takut tak tergapai je..(silap haribulan.. terkapai2 ade la..hehe)

...

++edit++
impian niza.. cuma inginkan LEBIH kebahagiaan dunia akhirat..hidup senang dan tenang disamping insan2 tersayang..hidup dalam kesihatan yang lebih baik,moga dapat dicurahkan segala kasih sayang ni pada anak2 dan pada encik suami..juga keluarga terchenta!
niza jugak impikan..nak wat full time biz supaya dapat tengok anak membesar didepan mata,tanpa miss apa2 pon..eceh!..
itu dari segi kasih sayang... dari segi kebendaan, impian yang masih tak terlaksana ialah nak usahakan biz sendiri bersama hubby (bukan setakat online biz)-insya'allah x lama je lagi,dapat pergi umrah dan haji bersama2 keluarga sebelum usia 35,mampu memiliki rumah dan kereta yang lebih selesa..

moga impian2 ini menjadi kenyataan.. :)
...

apa impian u olls?

...

Apa2 pun..masing2 ada cara nak realisasikan impian masing2...tak kira la impian nak ada umah banglo pada usia muda..nak pakai handbag ribu2..nak beli kete estima aeras ke..
yang penting,kalau kita nak impian itu terlaksana..kita sendiri kena usaha utk kecapinya..dan IKHLAS dengan diri sendiri... :-)

Note : Bisnes online premium beautiful pon boleh mendatangkan side income yg x terjangka! ..

2 comments:

  1. Jom! join contest saya tag awak

    http://shenacorner.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. okies! thankies.. nanti niza blogwalking ya.. :)

    ReplyDelete