Friday, April 22, 2011

PB : Info sihat

" Wow... perut yang buncit,lemak2 yang menggeleber tiada lagi. Semuanya hasil disiplin dan keyakinan saya dengan produk Premium beautiful" ...

"Rasa tak lengkap pula kalau sehari tak memakai korset ni..sebab hangat FIR mmg terasa bila memakai korset ini..sangat2 selesa"

"Dulu badan yang kurus hanya igauan semata2...tapi setelah ber Premium Beautiful, semuanya menjadi kenyataan..Yang penting, ada kemahuan,pasti semuanya berhasil"..

...............

Ini antara testimoni2 yang niza biasa dengar + niza alami sendiri bila ber Premium Beautiful.. 
Sebelum ni, rungutan demi rungutan biasa Niza dengar tentang tubuh badan yang kurang meyakinkan. 
Malah,ada antara biz partner niza terdiri daripada mereka yang mmg mempunyai masalah mereka tersendiri....(masalah org pompuan la khaaannnn...........).Namun setelah mencuba Premium Beautiful, badan mereka semakin sihat... Pssttt..Datin Norjuma pun pakai korset ini hokey.. Siap ada 2 set lagi taw.. -dari sumber2 yg boleh dipercayai-

...................


Bukan kita nk pakai korset,nak dapat badan ramping mcm kerengga dengan tujuan nak menunjuk2, tapi..semuanya untuk kesihatan yang lebih baik. Tubuh badan ni kan nak pakai lama..

.................

Macam niza sendiri berkorset Premium Beautiful sebab niza mahukan kehidupan yang lebih berkualiti. Dahulu,sering saja malas dan lesu sebab tubuh badan yang gemuk.Tapi, sekarang alhamdulillah, makin baik dan bagusss..Dengan izin Allah, niza syukur sgt2 dipertemukan dengan korset ni..

.................

Oklah korang..nak tahu lebih lanjut tentang ke "best" an berPremium Beautiful, kena rasailah sendiri korset ni..Yang korang perlu tau sangat2...Korset ni direka khas bukan untuk kecantikan semata,tetapi lebih kepada KESIHATAN dalaman... :)

................


No comments:

Post a Comment