Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Monday, April 11, 2011

Dia yang cute ..

Cepatnya masa berlalu...rasa mcm semalam je baru bersalin Muhammad Haris Darwisy 

......

.....

teringat kembali detik nak bersalin si kecik ni..... masa tue .... tengah musim World Cup....21hb 6 2010.
tgh2 mlm tue aku takleh tido coz dah rasa sengal2 pinggang ni....tapi yg aku ingat, masa tue ada game Brazil lawan ape tah.... 

tik tok..tik tok......

.....


muka si kecil..masa ni baru 2 hari..tp mak aihh..tembommmm!

....

kul 4.30am, sakit makin terasa...terus kejut husband... sambil dukung juga si abang masuk kete....
masa ni...leh bertenang lagi..sakit tak kuat sgt....

....

smp hospital,dah buka 4cm...

.....

tunggu lagi sampai kul 8 am..masa ni dah rasa mcm nk tercabut pinggang....adoii.!... sambil beristigfar..berzikir banyak2.....

.....

aduh..sakitnya....takleh tahan..seriusss..... doktor check...dah buka 8 cm..tp kepala baby x turun! ah..sudahhh.....air ketuban makin keringg...aku makin sakitttt....

.....

last sekali operate...operate kali ni lagi dasyat dr dulu...aku dapat rasakan doktor tarik anak aku gila2 punya...rasa mcm main tarik tali..agak ganas disitu... 

......


kul 12.40 pm, baby selamat dilahirkan....tp yg musykil.... aku x dengar sore anak aku menanges..huhu..suspen...

.....

aku pasrah... doktor hantar aku ke open ward...tp aku mcm blur lg...taktau mana anak aku.....rupa2nya... anak aku kena tahan kat NICU coz kena jangkitan paru2... uwaaaaaaaa.... tp sib baik aku masih coolsiot...bajet..tabah hati la.... padahal..hanya tuhan yg tau....
3 hari pas bersalin.. aku check out (mcm hotel plak kan...)..
tp si kecil masih diNICU..sob sob.....

........

itu dulu..skrg Muhammad Haris Darwisy sudah besar.... dia sudah 9 bulan setengah.... 
budak kiut bergigi satu yang comot ..

tapi yang sedih... dia jatuh tangga lagi semalam...lihat hidungnya merah tue..kepala lebam2 .... 

sedih............. :-(

....

tak aci kalau gambar si abg xde dlm ni....


ni si abg.... entry utk si abg lak??? ...lain kali lah ye.......

LOVE
niza

No comments:

Post a Comment