Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Sunday, April 10, 2011

Biz vs Korset


Seperti yang niza pernah POST kan sebelum ini..permintaan dan pertanyaan berkaitan biz ni mahupun produk Premium Beautiful adalah sangat2 tinggi hingga kadang niza 'ter'lewat me 'reply' setiap pertanyaan tersebut...(Ampun ya!)

oleh yang demikian, dipendekkan cerita...niza ambil la sedikit snapshot emel2 "khas" berkaitan biz+produk ni buat tatapan kita semua....

(byk sebenarnya..tp takleh la nk upload semua email..letih den ni haa...)










.....................

setiap email yang disiarkan ni dah pun berbalas hokay.... don wori be happy...

Anyway...maksud entry kali ni ialah : Biznes ni simple! ... coz produk Premium Beautiful ni dah well known satu Malaysia even smp ke UK,Dubai hatta negara2 lain sekalipun u ollss.... tu yang banyak enquiry mengenai produk + biznes ni...

So, pada u olls yang masih tercari2 tapak @ peluang nak buat Online biznes sendiri... haa.. disini lah salah satu tempat yang mampu MENJANA income yang lumayan tiap2 bulan... 

Ok... ape2 saje..boleh roger saja niza di talian :- 012-2969 042 atau boleh email (email lagi?)ke nurazniza@gmail.com

LOVE
niza aka mamadarwisy

No comments:

Post a Comment