Monday, March 28, 2011

We are ONE Happy Family!

Alhamdulillah..syukur!

Syukur niza dipertemukan dengan sebuah "team" yang amat2 kuat.... "team" yang amat2 mementingkan dan menjaga sesama sendiri... Yang pasti, bila niza dah join "Ahli keluarga" baru ni, niza dah melangkah setapak maju ke hadapan.... Bukan sahaja dari segi ilmu ber biznes..malahan life niza juga dah bertambah selesa... Alhamdulillah...

.....

Biz yang niza buat ni seriously sangat2 best..bukan setakat dapat pasif income..tapi dari segi team work yang ada dalam pasukan ini..Masing2 mahukan semua BERJAYA... Pemimpin sentiasa ada disisi untuk backup dalam APA JUA KEADAAN sekalipun...
Kalau pergi ke kelas pun... rasa ENJOY sangat sebab kami dah mcm 1 FAMILY BESAR...  takde istilah terpaksa....

.....

Anyway....My sumber inspirasi .............

1. CDM Kak Ana yang tak jemu2 menurunkan ilmu berkaitan bisnes ini....

2. CDM Hanis yang sentiasa bersemangat ingin majukan semua biz partner dalam pasukannya ...

3. CDM Mai yang rajin guide dan tolong Niza berkaitan ilmu dan selok belok dunia biz ni..... 

......

Tiada rahsia untuk berjaya... Cuma kita sendiri yang set kan dalam otak kita samada mahu Berjaya ataupun Tidak...
Jadilah sebahagian dari keluarga kami, dan rasai bersama2 perubahan yang kami lalui....

Biz ni simple je..segalanya di hujung jari anda......

LOVE
niza

No comments:

Post a Comment