Wednesday, March 16, 2011

New Testimonial - Part II

Assalam..

Seperti yang Niza post semalam.... di bawah ni ada beberapa testimonial baru yang Niza terima daripada pengguna2 korset Premium Beautiful. Alhamdulillah..


----------------------------------

1. Syuhaida Azliana Shahidan  
"alhamdulillah...... at last i'm preggy 'bout 6weeks now... thank to Allah and PB... after 4 years waiting..."

----------------------------------

2. Ika dari Sepang
"Ketulan dibahagian peha saya hilang dalam masa seminggu selepas pemakaian long girdle. Pelik juga pada mulanya..tp..itu lah kenyataannya." - Cik Ika beritahu,ketulan tu seakan2 daging timbul..tp skrg dah tiada lg.

-----------------------------------

3. Ina Maisara dr Kota Damansara
"Lemak2 dan daging dibahagian ketiak ni dah susut..dulu menggeleber je..smp segan nak pakai baju yg agak sempit...
lengan pun dah mengecil.... syukur..

-----------------------------------

4. Puan Salwa dr Gombak
"Jeans dah longgar! .... berat dh turun.....maknanya saya dah makin kurus... tak sampai 2 bulan pemakaian korset nih"

-------------------------------------

Congrats ladies.
 
Note : Untuk kesan yang lebih cepat dan ketara... pemakanan dan senaman juga harus dilakukan seiring. Oh ya..info yg bagus,pengambilan lacto lite juga sangat2 membantu untuk menurunkan berat badan!
 
  
L.O.V.E
niza

No comments:

Post a Comment