Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Friday, March 4, 2011

Biz : Kepuasan bila berniaga

Apabila dah penat berkerja seharian kat office... saat yang paling best ialah bila nak dapat gaji hujung bulan ... tapi yang tak bestnya.. gaji yang beribu2 tue, hanya singgah sekejap je dalam akaun ni.. sebab...selebihnya nak kena bayar HUTANG..

Tapi bila kita buat biz ni x kisah la secara sambilan @ full time... yg bestnya ialah tiap2 masa kita akan dapat income... tak kira awal bulan/tengah bulan atau hujung bulan... sebab bila ada cash buyer Premium Beautiful..dah sah2 at least 400 - 600 ringgit masuk ke dalam akaun ni..hmm...kalau dalam seminggu dapat 3 cash buyer je... haaaa... tak mewah ke tue? itu belum lagi tunggu tengah bulan..nak dapat bonus... lagi lah beribu2 lemon! ..


itu beza bila kita buat biz sendiri dan makan gaji... bagi niza..income dari buat biz memberi kepuasan yang lebih dalam berbelanja.. nak menyimpan tu..lagi la senang.. last time rm300 pun berkira2..but now... rm1000 pun cam senang je nk saving dlm tabung haji ...

...

Peluang nk tambah income bulanan sentiasa ada..instead kita guna produk saja, apa kata kita generate sekali income dari biz ni.. bukan susah mana pun.. :)
believe me!


...

niza - 012-2969 042


No comments:

Post a Comment