Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Tuesday, February 8, 2011

Weehuuuu!

Happy2... plan nk buat majlis akikah utk anak, insya'Allah akan menjadi... Alhamdulillah... ! Syukur!!

I am happy..happy sgt2 as I am... Ada team yang amat supportive utk run the biz.
Banyak perkara yang Niza belajar bila dah mula buat biz sendiri.
Walau xde background sales...slowly niza belajar satu persatu..atas tunjuk ajar all biz partner yang berjaya...

Hanis, Mai, Shelyza ... thanks... ! Korang punya kejayaan membuatkan Niza rasa nak sangat2 berjaya dan jadi mcm kamu semua... Semua untuk siapa...? untuk diri sendiri juga...
Frankly speaking... nak buat Biz Premium Beautiful bukan susah... Cuma ia akan jadi susah bila kita yg dah set dalam diri tu susah... 

Mula2 nak side income je.tapi kalau dah boleh earn 20-30K sebulan... kerja dgn diri sendiri je lah kan?
takyah rushing gi opis from 9am-6pm..hihihi!


No comments:

Post a Comment