Sunday, February 27, 2011

Usahawan HaiO cemerlang

As salam semua...

Post kali ni, entah kenapa niza rasa nak sangat kongsi dengan semua "Apa" yang best sangat menjadi salah seorang usahawan HaiO....

Lain orang,lain pendapatnya kan?

Bagi niza..untuk menjadi seorang usahawan yg berjaya dalam apa jua bidang..Biarlah teras nya kukuh dan sangat2 stabil..Tentang produk yang di jual tu, biarlah betul2 berkualiti supaya boleh di guna pakai dalam jangka masa yang sangat panjang..tiada istilah indah khabar dari rupa.

Semua ciri2 itu niza nampak ada pada biz HaiO. Tiap2 tahun, syarikat HaiO melahirkan beratus2 malah beribu usahawan berjaya hasil daripada pelan pemasaran yang sangat2 mudah difahami. Plan perniagaan HaiO juga sangat ringkas. Siapa yang berusaha,dia yang berjaya.

Di pentas anugerah,berderet2 usahawan yang berjaya di umumkan saban tahun. Ini menunjukkan,HaiO betul2 membantu seseorang untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya. Bukan setakat cakap2 kosong.

Niza pasti, ramai yang cemburu dan iri hati melihat kejayaan yang diraih oleh usahawan2 yang berjaya ni. Tapi, yang pasti.. kejayaan yang dirasai adalah hasil dari ILMU dan USAHA mereka sendiri. Bukan dengan hanya duduk goyang kaki sahaja.

Antara pengiktirafan HaiO marketing :-

1. Anugerah CSR Perdana Menteri 2009
2. Anugerah Kecemerlangan Perniagaan Beretika 2008
3. Penghargaan khas Kementerian Pembangunan Usahawan dan Koperasi

Pengiktirafan Global

1. Memenangi 3 anugerah "BEST UNDER A BILLION" dari Forbes Asia selama 3 tahun berturut2! (Satu2nya syarikat dari Malaysia yg diberi pengiktirafan sebegini!)

dan syarikat HaiO Marketing juga tersenarai dalam 1st Board Bursa Malaysia  !!!!
Tahniah!!


....

Jadilah salah seorang dari kami,rebut peluang di depan mata untuk menjadi Usahawan haiO yang berjaya !!!!!

niza
012-2969 042


No comments:

Post a Comment