Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Monday, February 14, 2011

Run your Biz!

Salam bloggers and readers ...

U all tahu tak betapa ramai pencari kerja di luar sana? Dulu, niza pun salah seorang dari mereka.. Mengadap pc, cari kerja..cari kerja..and cari kerja.... bukan senang kan? 
Duduk kat KL ni kalau tak kerja, macam mana kita nak survive kan? Alamat,makan megi je lah nnt...

Tapi pernah x berlaku situasi yang kite mengharap sangat dapat berkerja di company A atau company B + dapat gaji seperti kite nak?  Tapi..tak semua daripada kita berpeluang kan merasa semua tue.... Sebab it's very2 competitive...
Graduan yang keluar Universiti bukan setakat 100-200 setiap tahun, malah beribu2... So? kena bersaing kan? 

Anyway.. ni snapshot yang Niza ambil dari emel Niza... Actually Niza baru advertise 2 post kat laman pencari kerja utk company... tapi tengok la, within 1 day..berlambak2 email yg masuk... huhu...


Sebenarnya... selain dari makan gaji..kite ada PELUANG untuk generate income sendiri...  Tak payah kerja dengan orang pun boleh survive..

Insya'allah dengan buat biz, pendapatan kita 5x ganda lebih banyak dari pekerja makan gaji biasa.... :)

Anda nak tahu mcm mana???

call/sms niza @ 012-2969 042



No comments:

Post a Comment