Sunday, January 30, 2011

Testimonial : DARI JUARA GADIS MELAYU 3

Sharing IS caring ...

Taken from fb group  :- share your premium beautiful experience
credit to mod .. Syuhaida Azliana Shahizan

...

TESTIMONI DARI JUARA GADIS MELAYU 3

** pengakuan nih saya amik dekat link nih..


Juara Gadis Melayu 3, Rina Salled ingin berkongsi pengalaman sebagai pengguna Premium Beautiful Corset terbaru dan ingin kamu semua turut sama merasai bersama kehebatannya.
•Jangan cakap orang kurus tak payah pakai PB.
Rina sendiri jatuh cinta dengan PB masa jd Juara Gadis Melayu which PB is the main sponsor.
•Rina suka sangat PB nih sebab buat Rina rasa sangat2 confident and comfortable dan tak sangka pakai corset PB nih buat kita rasa sangat selesa. Rina pesan pada customer2 not to buy an ordinary corset sbb
Rina pun tak percaya tp bila dah experienced pakai PB, Rina mengakuinya. Rina rasa sangat-sangat best thats y nak share dengan ladies out there, nak jadi cantik and maintain the body shape, Rina strongly suggest lar pakai PB. Then you all boleh experienced the new magic macam apa yang Rina rasa.
•Rina happy sangat bila photoshot nampak cantik je even pakai baju apapun tak risau sebab bila Rina pakai PB, posture and bentuk badan Rina akan lebih menyerlah. Pakai baju apa pun nampak terletak pada badan. Lagi satu, PB nih sangat bagus sebab dia mmg akan resturucture posture body kita. Walaupun duduk, posture badan tetap tegak.
•Sejak GM 3 jadual kerja Rina mmg sangat hectic. Penat dan letih tp dah tugas Rina kena buat tapi satu yang Rina notis PB nih jugak mampu increase energy level and metabolisme rate. Alhamdullilah, dengan PB even schedule kerja sampai lewat malam, still lg boleh maintain energetic dan kadang2 tak sedar pun yang tengah pakai PB sebab rasa sembahyang pun rasa selesa mcm biasa.


Rina Salleh - Juara Gadis Melayu Musim ke 3 ( Penaja Utama - Korset Premium Beautiful).


So bagi ladies yang berminat nk dapatkan set KORSET PREMIUM BEAUTIFUL anda,
boleh call / SMS niza @ 0122969042 anytime!!


Penghantaran boleh dilakukan di area lembah klang,shah alam,bangi dan disekitarnya!!

L.O.V.E
mamadarwisy

No comments:

Post a Comment