Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Friday, January 7, 2011

Friday blues..

Salam my dearest friends...

Pagi ni..niza sampai lambat kat opis (mcm dah rutin je nih..). Masuk je,keje berlambak2 seperti biasa. 
So,kasi setel keje jap, now ada masa sket nk post entry ... 

Selalu korang bace je kan entry niza yg tak seberapa ni (ade org bace ke..?) .. so, hari ni... niza nak post sket gambar2 yg agak baru tak baru jugak la... Kasi hangat sket diri sendiri utk cepat2 buat perubahan pada badan ni... Perubahan yg positif.. ape salahnya kan? 
Kalau nk tau, semua gambar2 ni diambil pada bulan 12 baru2 ni.. so, u all mesti nampak badan niza yg chubby nih! aishhh....segan sebenarnya... tp itu la... dalam masa niza try PB dan nak promote kat u all... niza kena proof dulu kat diri sendiri ngan to u all yg benda ni mmg baik dan berkesan..untuk kesihatannnnn.... 

so? layan je la my pics k.. enjoiCe bebehs..


 Kat kenduri kawen sepupu @ Masjid besi Putrajaya


Kat KLIMS... :)
Dengan kezen yg sebaya niza.. Cik Ita ...
Latest pic ... mandi laut kat PD bersama my herOes.. eceh! 

now, all dah tengok my size already.. quite big size after deliver 2nd baby. Thats why kat sini niza try PB untuk kembalikan bentuk badan yg asal, keep energetic dan yg penting sihat untuk make sure the whole family pon sihat.. tak gitu?? 
u all wanna give a try too? Jom! jgn tunggu lagi k... stok masih ada ...

SMS/CALL :- 012-2969042
EMAIL :- nurazniza@gmail.com

...

Love,
mamadarwisy

No comments:

Post a Comment