Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Wednesday, January 19, 2011

Demi masa ...

Salam all,

Just nk kongsi dengan semua about this topic.
At age yang baru masuk 29 nih,tetibe Niza terpikir kenapa la Niza tak start buat bisness dari awal2 lagi... Kenapa bila dah rasa susah sikit baru la nk beringat... kenapa bila dah sakit sikit..baru la nak beringat... Kenapa la org dah pakai banglo..kita duk kat umah flat lagi?? kenapa dan kenapa laa..?? Hanis yang baru 27 tue dah pakai BMW... Mai yg sebaya Niza dah pakai Lancer... Kita??

Dalam fb.. Niza terbaca ada satu wall post dr sorg hamba Allah....saja je la Niza nak share dgn u ok..

"Kenapa la dia tag aku produk utk kurus ni sedangkan aku lg kurus dr dia? ".. 
so comel post tue...Nak gelak pun ada...sbb itu kan masing2 punya pendapat...:)

...

Bagi niza la kan...Itu la sebenarnya mentaliti kebanyakan dari org kita... 

pernah dengar tak??

"beringat sebelum kena.. tp kalau dah kena..sendiri mau ingat la.."

DAN 

"Mencegah itu kan lebih baik dari mengubati.."

Tak semestinya kita kurus sekarang, kita akan kurus sampai bila2 nanti.. dan kite sihat sekarang, kita akan sihat sampai bila2 nnt...sebab itu la kita ada produk yang boleh mengawal semua itu sebelum ia terjadi... tak salah mencuba... tp, kalau tanak cuba... jgn la negatif sangat pemikiran tu.. bg peluang pada org lain yang mahu mencuba ... Haish...kerana nila setitik..abes susu sebelanga ... full stop! 

Oh ye korang... JOM la kita buka minda sama2 ... kita fikir POSITIF dan sentiasa POSITIF .. maka POSITIF la kita kan.. :) .. Tapi ..kalau kita selalu fikir negatif .. maka NEGATIF la jadinya.. tepuk dada tanya hati...sampai bila la kita nk berubah kalau pemikiran di takuk lama...

Just my 2 cents..

Kata2 motivasi untuk hari ini : Kalau kita ikut orang yang berjaya, PASTI kita akan berjaya.. 
Usaha + Ilmu + Keyakinan + Tawakal = BERJAYA.. CONFIRM BERJAYA!!



Ok lah semua..Niza nak drive kereta BMW tahun ni? Anda bagaimana? Takkan nak pakai WIRA je sampai bila2.. 

Interested to be our business partner? Contact me... We will share our little secret!
niza - 012-2969042

L.O.V.E
mamadarwisy







No comments:

Post a Comment