Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Tuesday, January 18, 2011

Blink .. blink .. it's Diamond Nite!

Dearest all...

Wahhh..rajin pulak niza post lately nih yea... ada ke org bace? hehe... 

Entry kali ni niza saje nak citer kat u all yang Diamond Nite will be this coming 26th February ni! ....Nak tau x... My business partner - DDM Mai akan naik stage on that night tauuu!!..

** Mai, aku promote ko ni, lenkali belanje aku makan muffin kat Starbuck okay? :P

What about me? ..haaaa tunggu la..tak lama lagi naik la pentas jugak...tak lamaaaa je lagi... tungguuuuu..

U all pulak camane?? 

Biasa la..bile nak dekat Diamond nite ni..most of us akan mula membayangkan apa la yg nk di pakai nanti.. For sure mesti la Glam kan??? tapi jgn la meriah sgt pakaian tu .. nnt dah nampak mcm pengantin pulak.. tak sesuwaiii tau..! hihi. 

Below are few pics baju2 yg agak2 boleh ke pakai that nite...layannzzzz!

amboiii....mcm2 design yg ada... yg last sekali ni simple sket..pakai ngan legging pun OK? pastu pakai set Premium Beautiful. Pergh! mesti badan nampak cun giler....


eh..citer punyer citer..korang tanak join pg Diamond Nite ke?? Jom laaaaaaa.........!!! Pakai PB set u jugak okay?


Contact / SMS niza @ 012-2969042 now !!
Join me as my biz partner too okay? I'll tell you our little secret...........







Love,
mamadarwisy

No comments:

Post a Comment