Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Tuesday, January 25, 2011

BEB! I lost 2 more kilosssss!!

Dearest alll....!

Nak share ngan u all ....pagi ni niza saja timbang berat badan ... konon2 saja nak surprise kat diri sendiri la samada berat turun or x... hehehe.... surprise..mg surprise.. i lost 2 kg lagi... gambar niza x sempat nk snap sebab kelam kabut = excited + nak siap2 pi keje.... hohoho... malam nanti niza letak latest pic utk share wif u all..... OK? ....tunggu k...

I AM HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


By the way... ini juga a few latest testimonial yg niza tgk dr biz partner niza ... okay..layanzzzz!!!! 

Ms. Umie



Ms.Liza

Ms. Wani




Credit to all .... Shelyza .. Liza & Wanie ....

Nampak kan camane perbezaan badan dulu dan sekarang??? .... Korset Premium Beautiful ni LIFE TIME WARRANTY .. terkoyak? cangkuk tercabut?? ..dsb, boleh je tukar kepada yang baru...manade nak bayar lagi...

PELABURAN HANYA SEKALI SEUMUR HIDUP!!!! ... 
harga memang sangat2 sepadan dengan kualiti .....

Pakai la bile2 pun..semua keadaan boleh..tp yg tgh prgnt, tunggu smp bersalin la yer... 

Macam kite nak beli handbag la.. kalau beli cap pasar malam, cepaaaattt la sangat rosak sebab xde kualiti .. tapi bayangkan kalau kite beli handbag LV ... smp tahun 2020 pun kualiti masih cantik !! So pikir2 kan....

All.. benda ni HOT SELLING !!! Sangat2 banyak permintaan.. Yelah..dah keluar TV9!! Jadi penaja utama rancangan GADIS MELAYU lagi tue.... So gadis2 melayu/bukan melayu kat luar sana...Jgn ragu2 lg... Kalau masih x pasti... boleh jumpa Niza directly, and Niza boleh bagi FREE Consultation ANYTIME! 

OK? ... Call/SMS/Email Niza ; 012-2969042 now!

OH YA!! 

Stok Lactolite banyak kat dalam tangan ni.... nak cuba x??? Niza bg FREE.. takyah bayar pun.... Sangat baik utk penghadaman + membantu melawaskan perut kita... + bantu menguruskan lg berat badan ..! BEST tuee....


Call je Niza ok??  012-2969042

L.O.V.E
mamadarwisy


No comments:

Post a Comment