Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Friday, January 7, 2011

1st day wif my PB ..:)

Salam dearest friends... :)


Hye dear!...Niza saje nk kongsi dgn semua yang niza dah lost 1kg by today (yeay!) ..
Jangan gelak lak..memang la dengar mcm kelakar sbb 1kg je turun..tp jgn taktau...yang niza baru start pakai PB (Premium Beautiful) ni petang semalam  @ 6.00pm ... haaaa... amazing doww..alhamdullillah... :)


So far, the whole day yg Niza pakai korset ni.. dari jam 8.30am sampai la 8.30pm (Lebih kurang 12 jam laaa), postur duduk dan berdiri makin tegak coz korset ni betul2 support tulang belakang kita sebaiknya ... Sebelum ni niza asyik bongkok je.. yela..perut dah ke depan..hikhik....


Dan


Agak best jugak .. kite tak rasa lapar ....senang citer nafsu makan tak membuak2... lapar pun ala2 gitu...
makan pun ala kadar, selera yg dtg mengikut keperluan tubuh badan kita... tapi, u all jgn tak makan pulak langsung... itu pun tak elok jugak... siannn kat tubuh bdn tue nnt kan?


So, based on niza punya 1st day experience..alhamdulillah... nampak perubahan yg positif.. Kita tunggu lagi a few days to few weeks..until betul2 dapat BMI yg perfect untuk body ni...hehehe...


So all? Takkan baca entry ni aje kan... Lets give a try... untuk siapa? untuk diri kita juga kan? ... Insya'allah kita pun nak hidup lebih lama dengan kesihatan yg baik...Tak rugi membayar lebih untuk kepuasan diri sendiri .. Anda cuba..anda tahu ...


Anyone Interested plz buzz me @ 012-2969042 ...


Love,
mamadarwisy

No comments:

Post a Comment