Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Premium Beautiful Corset by Azniza Arshad

Search My Blog

Loading...

Monday, September 26, 2016

Min Kaffe - Kopi Pracampur dengan Garam Buluh



Min Kaffe, SHOM, Hai-O, Kopi Mineral, Kopi, Sihat

Min Kaffe - Sekotak RM35 sahaja (include postage) 

Berminat boleh whatsapp Niza yea. 

 
 Facebook : Azniza Arshad | Instagram : @aznizaarshad 
 Whatsapp : 012.296.9042

Friday, August 12, 2016

Walk In Registration


Morning ols. 
Krik..krik..krik..

Lama tak update kan? Hahah. Yup, sejak dua menjak menjadi mak buyung, memang tak sempat nak update blog ni u ols. 

Walau bagaimana pun, untuk entry kali ni..niza nak share serba sedikit info berkenaan pendaftaran ahli Hai-O. 

*Sebelum tu, Niza nak minta maaf banyak-banyak bagi yang Whatsapp Niza bertanyakan itu ini, dan tak sempat Niza baca apatah lagi membalas*

Anyway, bagi u ols yang memang plan nak join ahli; samada untuk membeli dengan harga yang lebih murah mahupun yang ada niat nak menjadi usahawan secara kecil-kecilan dahulu, anda sebenarnya boleh walk-in ke mana-mana sahaja stokis berdekatan untuk tujuan pendaftaran. Klik sini - STOKIS 

Maklumat yang diminta sewaktu pendaftaran (ada borang yang perlu diisi) ialah : 


1. Nama Penuh 

2. No. IC 
3. Alamat 
4. Email address 
5. No Akaun Bank 

Jangan lupa juga untuk isi satu form - bagi pembelian secara online sewaktu mendaftar di stokis. 

Fee (fi) :
Rasanya Niza pernah share yuran untuk menjadi ahli; iaitu cuma RM50 sahaja bagi tahun pertama, dan renewal RM35 setiap tahun yang berikutnya. Tak kisah dimana pun anda berada, yuran ahli adalah sama bagi setiap negeri. :) . 
Yuran renewal boleh dibuat bila tarikh keahlian hampir tamat. Di mana-mana stokis. 

Ok. Selepas pendaftaran berjaya, Anda nanti akan diberikan no. ahli; satu buku katalog produk Hai-O manakala kad ahli akan diposkan ke alamat rumah. Maybe kad ahli tu boleh dapat dalam 2 minggu selepas pendaftaran. 
Dalam katalog Hai-O tu, ada juga cerita pasal sales dan komisyen dikira. So, bagi usahawan baru, u ols boleh refer katalog atau tanya pada upline masing-masing. 

Last sekali, dah selesai semuanya, u ols boleh membuat sebarang pembelian produk samada di stokis terdekat atau secara online. Link pembelian online klik sini : ONLINE  

Hmm. Mudah dan cepat kan? :)



 
 Facebook : Azniza Arshad | Instagram : @aznizaarshad 
 Whatsapp : 012.296.9042

Wednesday, July 20, 2016

New Look & New Price Mineral Coffee.


New Look & New Price Mineral Coffee. 


Min Kaffe, Mineral Coffee, Harga baru Mineral Coffee, Hai-O Mineral Coffee, Kopi Garam Buluh

Last time memang Niza offer harga Mineral Coffee sekotak (include postage) iaitu RM33. 
With new packaging by syarikat, maka terdapat juga perubahan harga bagi sekotak mineral coffee iaitu :

 RM35 include pos.  

Facebook : Azniza Arshad | Instagram : @aznizaarshad 
 Whatsapp : 012.296.9042

Tuesday, July 12, 2016

Premium Beautiful Measurement Table.


For those yang masih tercari-cari saiz apa yang sesuai untuk Premium Beautiful anda, boleh refer table below sebagai rujukan. 

Premium Beautiful Measurement Table.

Premium Beautiful Measurement, PB Table measurement, PB Agent, Haio, Agen Premium Beautiful,




 

 Facebook : Azniza Arshad | Instagram : @aznizaarshad 
 Whatsapp : 012.296.9042

Salam Lebaran 1437H


Salam Lebaran 1437H 




Facebook : Azniza Arshad | Instagram : @aznizaarshad 
 Whatsapp : 012.296.9042